En vimsig gulsparv

Träffade på en vimsig gulsparv (tror jag det är) på kvällspromenaden. Den hängde runt hunden och mig, satte sig än på vägen än på träden på sidorna men höll sig hela tiden i närheten. Nu var den lilla rackarn ack så snabb i vändningarna så några särdeles bra foton blev det inte, men kul ändå!

DSCN4172

Trots skillnaden i ljus så är det faktiskt fotat vid samma tillfälle, men på den första bilden är fågeln norr om mig och på de andra två bilderna är den söder om mig. En himmelsvid skillnad!

DSCN4166 DSCN4165

12 reaktioner på ”En vimsig gulsparv

  1. Motivet är det inget fel på men… mycket zoom och darriga händer är ingen bra kombo 🙂 Men lite kul är de ändå 🙂 Och pippin var riktigt rolig, han tyckte nog han skulle underhålla oss lite!

   Gillad av 1 person

     1. Så är det nog! Tycker att min kamera klarar färger hyfsat men det hade börjat skymma i går så det gör väl sitt till så klart. Jag antar att ljusförhållandena spelar ganska stor roll när det gäller färgerna.

      Gilla

     2. Ja det gör det ju såklart, ljuset är ju största skillnaden…kanske är det man ska lära sig kompensera med inställningar av bländare och tider?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s