23 reaktioner på ”Akleja

  1. Tack Lena! Ja du, jag vet inte hur många varianter jag sett. Men just precis nu hittade jag bara en blå (det får ju vara någon måtta på rännandet i grannarnas trädgårdar – ha ha)

   Gilla

     1. Det ska man inte ge sig 17 på 🙂 Å andra sidan är det nog jag som har flest äpplen i byn så det är jag som får jaga – ha ha (eller glädjas åt att någon har vett att bära bort eländet)

      Gillad av 1 person

 1. Väldigt fint med aklejan i motljus! Man kan inte riktigt få nog av dem, tycker jag, men hemma i stan börjar de se vissna ut. En och annan har fortfarande knoppar. Men snart på torpet, där är de senare och blommar för fullt, andra nyanser också.

  Gillad av 1 person

 2. Nu har jag äntligen tagit mig tid att titta igenom vad jag missat bland alla dina fantastiska bilder. Jätteroligt att du lade ut så många foton från er vistelse här på ön 🙂 Lite extra kul när jag känner igen mig och kan se var ni varit. Du är duktig på att fota blommor och den gula som jag så ofta undrat vad den heter fick jag nu veta tack vare dig. Solandra Maxima !! Tack för det, visst är den vacker och jag älskar dina bilder från Mdina.
  Önskar dig en fortsatt skön sommar från ett just nu väldigt hett Malta 😎

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anita! Ja Mdina var något lite speciellt faktiskt men det fanns mycket att se (och mycket vi inte hann med att se, men det blir kanske fler tillfällen).
   Hett kan man inte direkt påstå att det är här i Sverige med undantag för slutet på förra veckan. Regnet har fullständigt vräkt ner här hos oss idag och tempen kommer säkert upp i modiga 15 grader eller så 🙂
   Ha det så gott!

   Gilla

 3. Hej Anne,

  Tack för hjälpen med Aklejan! Jag har bläddrat igenom den Nordiska Floran två gånger utan att hitta den, men boken är ju på nästan 1200 sidor så det att man bara är liiite ouppmärksam så har man missat det man letar efter. Men tack vare dig vet jag nu vad det var för vacker blomma jag hittade den där dagen.

  Med vänlig hälsning,

  Tomas

  Gillad av 1 person

  1. Så lite så 🙂 Jo jag förstår om du tappar fokus efter sisådär 600 sidor eller så… ha ha! Mastodontböcker är nog till för att man ska tappa fokus. Dessutom finns aklejan i mängder med färger så det kan väl vara lätt att missa om de visar en annan färg av den!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s