Fler bilder från Valletta

Sitter ute på altanen och pillar lite med mina foton, en skön sommarkväll som denna måste man passa på (även om infravärmen får jobba lite). Som ett resultat av detta kommer här fler foton från Malta, och då specifikt Valletta, som blivit liggande oanvända i burken. Några av fotona är från Upper Barrakka Gardens och några från en promenad genom delar av staden.

10 reaktioner på ”Fler bilder från Valletta

 1. Härliga bilder från den gamla huvudstaden !! Tycker det är jättesvårt att fota i gränderna där skugga och ljus försvårar det hela och även i fullt dagsljus när solen gassar. Tycker du lyckast fantastiskt bra med riktigt skarpa och klara bilder och vackert ljus. Hoppas du har fler foton att pilla med 😉

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anita! Ja lite till finns det nog att ta av, värre med tid att göra det 🙂 Men det var verkligen svårt med ljuset precis som du säger – lite synd för det finns ju verkligen mycket fint att fota ”där borta” (hemma för somliga).

   Gilla

  1. Tack, det är inte utan att man längtar tillbaka lite måste jag säga! Härliga lata dagar (nåja, vi for runt som skottspolingar men lediga var vi i alla fall) med sol och klarblå himmel.

   Gilla

  1. Tack snälla du! Såna gränder fanns det ganska gott om på Malta men så klart alldeles vanliga gator också! Men mycket gammalt fanns kvar vilket gör det hela lite mer intressant.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s