Gatufoton från Malta

Nu är det snart en månad sedan vi kom hem från Malta! Det känns som om det var längre sedan och som om det snart är dags för ett återbesök. Till dess jag får tid och möjlighet till något sådant (det finns ju många andra ställen jag vill också till också) så får jag nöja mig med att återuppleva det hela genom mina foton. Här kommer några gatufoton från Malta, som vanligt har ni förmodligen sett några av dem förut men många av dem är ”ovisade” här på bloggen!

16 reaktioner på ”Gatufoton från Malta

  1. Tack! Ja det fanns en del att fotografera men lite knepigt med det skarpa ljuset. Har miljoner bilder (nej nu överdrev jag en aningens aning) som är blacka och trista! Kunde ha plågat er mer med Maltabilder med andra ord.

   Gillad av 1 person

 1. Härliga foton, särskilt snygga är cykelstatyerna. En gång för länge sen, när jag ännu inte hade barn var jag på Malta i tre veckor. Mycket vackert fanns att se där.

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är lite udda. Kanske det är så att man ser olika saker på något sätt? Även om jag tror jag har någon bild på strandpromenaden som är väldigt lik din 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s